Jubileumfeest

Tijdens het pinksterweekend vierden we het 50-jarig bestaan van de camping. (Her)beleef dit fijne weekend met onderstaand verslag en sfeerfoto’s.

GIDSBEURTEN TENTOONSTELLING

De rondleiding met gids en de aanwezigheid van Valère (onze Verantwoordelijke Verloren Voorwerpen) gaven nog extra glans aan onze tentoonstelling ‘de wereld als camping’.

AVONDFEEST

Een uitgebreide receptie, geanimeerde circusworkshop, charmante foodtrucks en sfeervolle optredens van Saddle for Sale, Pleasure Purple en les Busiciens om af te sluiten. Onze manier om dankjewel te zeggen aan al onze kampeerders, medewerkers, leveranciers, familie en vrienden die al die jaren mee hebben geschreven aan de geschiedenis van Veld & Duin. We hopen dat jullie ervan genoten hebben.

OLDTIMER CARAVANS

Oldtimer caravans stralen ontegensprekelijk een grote charme uit. Het hele weekend lang hadden we zo’n 25 oldtimers op bezoek en kon iedereen deze juweeltjes op wielen komen bewonderen.

GOEDE DOEL

We zijn erg fier te kunnen melden dat er ondertussen al € 4940 op de teller staat voor de 2 goede doelen (Zorghuis Oostende en Huis aan Zee) die we steunen.

Nieuws