Praktisch

Openingsuren receptie

15/03 - 15/11

 • maandag - vrijdag- zaterdag
  • 09u00 - 12u00
  • 13u30 - 17u00
 • dinsdag - woensdag - donderdag - zondag
  • 09u00 - 12u00

01/07 - 31/08

 • elke dag
  • 09u00 - 12u00
  • 13u30 - 17u00

15/11 - 15/03

 • open op afspraak (telefonisch of via mail)

De camping is steeds toegankelijk voor de eigenaars van een chalet, caravan of vaste trekkersplaats.

Kun je enkel buiten deze openingsuren aankomen? Gelieve dan vooraf te bellen of mailen om verder af te spreken.

Wegbeschrijving auto

Volg de E40 vanuit Brussel richting Gent, vervolgens richting Oostende. Net voor aankomst in Oostende aan het Kennedy-rondpunt neem je rechts richting Knokke-Heist - Blankenberge.
Rij tot het volgende rondpunt en blijf ook daar rechtdoor dezelfde richting volgen. Je komt nu terecht op de kustbaan die je gedurende een 6-tal kilometer blijft volgen tot je aan je rechterkant het bordje ‘Bredene 100 m’ tegenkomt ter hoogte van de verkeerslichten.
Sla hier rechts in en dan onmiddellijk links (Driftweg). Vervolg de Driftweg (die vrij snel overgaat in de Kapelstraat) gedurende ongeveer een kilometer. Na het Europahotel neem je de eerste straat rechts.
Daarna sla je direct linksaf en zo’n 200 m verder op je rechterkant zie je Veld & Duin al liggen. Je vakantie kan beginnen!

Wegbeschrijving openbaar vervoer

Trein

Voor treinreizigers bestaan vanuit verschillende steden in België rechtstreekse verbindingen met het station van Oostende. Op de site van de NMBS vind je gedetailleerde info over uren en tarieven.

Kusttram

De vlotste manier om vanuit Oostende in Bredene te geraken (zo’n 8 km) is de kusttram. In de zomer rijdt de Kusttram elke 10 minuten, in de winter om de 20 minuten. In het voor- en naseizoen en in de Krokus- en Kersvakantie stopt er om het kwartier een Kusttram.

Aan de tramhalte ‘Renbaan’ stap je af en neem je de trappen naar beneden tot je in de voetgangerstunnel komt. Daar ga je naar links (rechts gaat naar het strand) en buiten de tunnel onmiddellijk naar rechts. Je vervolgt dit pad tot je op het einde van een doodlopende straat uitkomt, daar ga je naar links de weg naar beneden tot bij de Visserskapel. Hier ga je rechts de Kapelstraat in, de eerste straat aan je linkerkant is de Koningin Astridlaan. Veld & Duin is de eerste camping aan je linkerkant.