Hotspots

Er zijn een aantal plekjes op Veld & Duin die ons erg dierbaar zijn en waar we extra fier op zijn. Omdat ze heel bijzonder zijn, er een mooie herinneringen aan vasthangt of gewoon mooi om naar te kijken. Hieronder onze toppers maar ga zeker op zoek naar jouw favoriete plekje.

CARAVAN OP Z’N KOP

Deze niet te missen trekpleister bij het binnenrijden is een mooie herinnering aan de tentoonstelling die we organiseerden voor ons 50-jarig jubileum. Benieuwd naar het verhaal? Kom langs, we vertellen het graag.

DE DUIKERS EN DE REDDER

Twee kunstwerkjes gemaakt door Sylvie Crutelle en Peter De Blieck. Onze 2 duiksters komen boven water in het omringende groen terwijl de redder vanuit de hoogte alles in de gaten houdt. Kom, kijk, verwonder en bewonder.

TIJDSPALEN

Deze viewmasters zijn voor velen van ons een fijne herinnering aan hun kindertijd. Bovendien onthullen ze telkens een bepaalde periode uit de meer dan 50-jarige geschiedenis van de camping.

DE EEKHOORN VAN ROA

Roa is het pseudoniem van een anonieme, Belgische street art-kunstenaar die ondertussen wereldberoemd is. Typisch voor zijn werk zijn de grote muurschilderingen van dieren, overwegend in zwart-wit. Ontdek z’n werk op onze graffitimuur.

BRITSE TELEFOONCEL

Deze telefooncel dateert vanuit het pre-gsm-tijdperk toen elke camping nog verplicht was om een telefoon ter beschikking te stellen van z’n gasten. Nu is het een decoratief element dat al eens van plaats verandert.