ACTUELE INFO

We mogen iedereen opnieuw verwelkomen in onze verhuurchalets en appartementen. Hier vindt u alle richtlijnen en maatregelen die we nemen voor een veilig verblijf.

WAT BIJ ANNULATIE OMWILLE VAN COVID-19

 • Indien uw verblijf niet kan doorgaan omdat de camping nog verplicht gesloten is, kunt u het reeds betaalde bedrag behouden voor een nieuwe reservatie (geldigheidsduur: 1 jaar).
 • Bij besmetting van uzelf of uw gezinsleden dient u uiteraard thuis te blijven. Dan gelden dezelfde regels als bij verplichte sluiting van de camping.

BUITENLANDSE GASTEN

MAATREGELEN TOT 30/06/21

Buitenlandse gasten moeten zich bij een reis naar België 48 uur voor aankomst registreren via het PUBLIC HEALTH PASSENGER LOCATOR FORM en over een negatieve PCR-test beschikken (< 72 u oud) indien men vanuit een rode zone reist. De kleurcodes per land vindt u hier terug.

Alle details over de actuele regelgeving is terug te vinden op deze website.

Personen die met de auto aankomen en minder dan 48 uur in België verblijven, zijn vrijgesteld van de PCR- en quarantainevereisten.

De maatregelen die u moet respecteren bij terugkeer zijn afhankelijk van land tot land en kunt u best vooraf opvragen.

MAATREGELEN VANAF 01/07/21

Alle details over de actuele regelgeving is terug te vinden op deze website.

Het Europees digitaal coronacertificaat zal vanaf 1 juli in alle EU-landen worden gebruikt en is het bewijs dat iemand tegen corona is gevaccineerd, negatief op corona is getest of van corona is hersteld.

Aankomst vanuit groene of oranje zone: geen verplichting tot test of quarantaine.

Aankomst vanuit rode zone: wie beschikt over een digitaal coronacertificaat met volledig vaccinatie (+ 2 weken), een recente negatieve PCR-test (vanaf 12 jaar oud) of herstelcertificaat, hoeft niet in quarantaine.

De recente test mag niet ouder zijn dan 72 uur voor aankomst in België.

De kleurcodes per land vindt u hier terug.

Passenger Locator Form blijft behouden: aan het gebruik van het Passenger Locator Form, verandert er niets. Buitenlandse gasten moeten zich bij een reis naar België 48 uur voor aankomst registreren via dit formulier.

CHECK-IN EN CHECK-OUT

 • Check-in: vanaf 14u
 • Check-out: voor 10u

Gelieve de uren voor check-in en check-out te respecteren zodat we de nodige tijd kunnen voorzien om grondig na te zien. Onze excuses als uw verblijf daardoor wat later vrij is.

CHECK-IN

Om grote toeloop en wachttijden in de receptie te vermijden, werken we zoveel mogelijk via self check-in. Dit betekent dat de sleutel, infobrochures, vuilniszakken en internetcodes klaargelegd worden in uw verhuurchalet of appartement.

We contacteren u een paar dagen voor aankomst om hierover verdere afspraken te maken. Gelieve uiterlijk de dag na aankomst een rustig moment in de receptie te kiezen om de waarborg te komen vereffenen.

CHECK-OUT

De sleutel mag u bij vertrek in de brievenbus leggen (tegenover de receptie). Laat alle ramen en de (schuif)deur open zodat uw verblijf al goed kan verluchten.

Gelieve ons op te bellen om te melden dat het verblijf vrij is, we spreken dan meteen ook af voor de waarborg.

SCHOONMAAK

 • Voor uw aankomst wordt het verblijf grondig schoongemaakt en alle contactpunten gedesinfecteerd.
 • Per reservatie worden verse matrasbeschermers en kussenslopen gelegd. Beide zijn van wegwerpmateriaal en worden dus maar eenmalig gebruikt.
 • Bij vertrek kunt u kiezen om zelf schoon te maken of te laten schoonmaken. Indien u zelf schoonmaakt verwachten we een grondige schoonmaak van alle ruimtes. Desinfecteren mag maar is niet verplicht gezien we dat zelf ook overal voorzien.
 • Aanvraag van schoonmaak moet minstens 3 dagen op voorhand gebeuren zodat we voldoende personeel kunnen voorzien.

RICHTLIJNEN

 • Het gebruik van eigen of gehuurd beddegoed (onderlaken - dekbedovertrek - kussenslopen) is verplicht.
 • Schoonmaakmateriaal voor een gewone grondige schoonmaak is voorzien.
 • Desinfectiemiddel is niet voorzien maar gebruiken wij zelf bij elke wissel.
 • Alle gebruikte keukengerief moet goed afgewassen worden.
 • Maak gebruik van het eigen sanitair van het verblijf ipv de publieke voorzieningen.