Jubileumfeest

BEDANKT!

Tijdens het pinksterweekend vierden we het 50-jarig bestaan van de camping. (Her)beleef dit fijne weekend met onderstaand verslag en sfeerfoto’s. Heb je zelf ook mooie foto’s of filmpjes van deze dag dan mag je die zeker bezorgen, je doet er ons een groot plezier mee.

U vindt alle foto’s van ons jubileumfeest terug in ons fotoarchief

GIDSBEURTEN TENTOONSTELLING

De rondleiding met gids en de aanwezigheid van Valère (onze Verantwoordelijke Verloren Voorwerpen) gaven nog extra glans aan onze tentoonstelling ‘de wereld als camping’. We organiseren deze zomer graag extra rondleidingen als hiervoor interesse is. Stuur een mail naar info@veldenduin.be, wij houden je op de hoogte van de data.

Onze tentoonstelling ‘de wereld als camping’ kan ook individueel bezocht worden en loopt nog tot 12 november.

AVONDFEEST

Een uitgebreide receptie, geanimeerde circusworkshop, charmante foodtrucks en sfeervolle optredens van Saddle for Sale, Pleasure Purple en les Busiciens om af te sluiten. Onze manier om dankjewel te zeggen aan al onze kampeerders, medewerkers, leveranciers, familie en vrienden die al die jaren mee hebben geschreven aan de geschiedenis van Veld & Duin. We hopen dat jullie ervan genoten hebben.

OLDTIMER CARAVANS

Oldtimer caravans stralen ontegensprekelijk een grote charme uit. Het hele weekend lang hadden we zo’n 25 oldtimers op bezoek en kon iedereen deze juweeltjes op wielen komen bewonderen. De regionale televisie kwam alles filmen, klik op onderstaande link en geniet mee.

Reportage Focus TV

GOEDE DOEL

We zijn erg fier te kunnen melden dat er ondertussen al € 4940 op de teller staat voor de 2 goede doelen (Zorghuis Oostende en Huis aan Zee) die we steunen. Afsluiten doen we pas op 31 december. Alle giften en acties blijven uiteraard erg welkom, zelf blijven we € 5 per verhuring bijdragen. Alle gegevens over de goede doelen vind je op jubileum.veldenduin.be.